JAK ZÍSKÁTE KREDIT NA REKLAMU VE VÝŠI 8500 KČ OD GOOGLE ADS ZDARMA?

    Zatímco ještě v roce 2021 činil kredit na reklamu zdarma pro nově zaregistrované inzerenty 1 500 Kč, dnes se jedná o šestinásobek této částky. Díky této akci můžete pomocí PPC reklamy zvýšit povědomí o svém podnikání a podpořit tak i své prodeje. Získání kreditu na reklamu od Google Ads je skvělý způsob, jak si PPC reklamu otestovat a zjistit, zda má pro vaše podnikání smysl do PPC kampaní investovat.

    Proč využívat PPC reklamy?

    1. Reklamy se zobrazí hned po vytvoření a schválení.
    2. Inzeráty jsou flexibilní a je možné je kdykoliv upravit.
    3. PPC reklamy jsou skvělým nástrojem pro získávání nových relevantních zákazníků, kteří na internetu hledají produkty či služby, které nabízíte.
    4. Cílíte na specifickou cílovou skupinu, což zvýší pravděpodobnost konverzí (nákupů).
    5. Platíte za reálné kliknutí na reklamu, ne za její zobrazení.
    6. Máte k dispozici přesné měření výkonu reklam.
    7. Rozpočet nastavíte dle svých potřeb.

    Propagační kredit je skvělou příležitostí, kterou stojí za to využít. Nicméně, bude-li chybět správná strategie a kvalitní obsah vašich reklam, nenaplní kredit svůj potenciál. S naší pomocí můžete vytěžit z online reklam opravdu maximum.

    Více o PPC reklamách si můžete přečíst v našem článku Co je PPC?

    Jak získat propagační kód na kredit 8 500 Kč od Google Ads?

    Podmínky pro získání kupónu od Google Ads jsou velmi jednoduché, stačí se nově zaregistrovat v Google Ads a mít fakturační adresu v České republice. Při úvodní registraci je také nutné zadat platební údaje.

    Pro získání propagačního kódu navštivte stránku Google Home. V horní části stránky se nachází bližší informace k této akci.

    jak-ziskate-kredit-na-reklamu-ve-vysi-8500-kc-od-google-ads-zdarma-2.jpeg

    Po rozkliknutí „Zjistěte více“ se vám zobrazí okno se smluvními podmínkami nabídky a také tlačítkem „Uplatnit nabídku“.

    jak-ziskate-kredit-na-reklamu-ve-vysi-8500-kc-od-google-ads-zdarma-3.jpeg

    Smluvní podmínky této nabídky najdete ZDE.

    Uplatnění propagačního kódu

    Po získání propagačního kódu a aktivaci nabídky musí vzniknout do 60 dnů náklady na reklamu ve výši alespoň 8 500 Kč (bez daní a poplatků). Doporučujeme částku vyšší, jelikož samotná částka 8 500 Kč nepostačuje. Kredit na reklamu vám Google přičte zpravidla během 35 dní v přehledu fakturace. Potřebujete s čímkoliv pomoct?

    Nechte PPC na nás

    Uvědomujeme si, že pro mnohé může být start s PPC reklamou náročný. Nemáme na mysli založení účtu či využití této propagační nabídky od Google, to je to nejmenší. K opravdovému zhodnocení potenciálu je zapotřebí dlouholetých zkušeností a také orientaci v nových trendech. Zároveň je důležité se orientovat v podmínkách nabídky a vytvořit kvalitní kampaně, které budou úspěšně oslovovat váš cílový trh.

    Chtěli byste založení účtu, tvorbu kampaní a správu PPC nechat na nás a věnovat se tomu, co vám jde nejlépe, vašemu podnikání? Ozvěte se nám!

    Využití nabídky kreditu v hodnotě 8 500 Kč od Google Ads může být pro vaše podnikání skvělým způsobem, jak začít s placenou reklamou a získat nezbytné zkušenosti a povědomí o vaší značce. S kreditem 8 500 Kč máte možnost dosáhnout viditelnosti a oslovit nové zákazníky.

    Získejte konzultaci ZDARMA (1).jpg

    Odkaz na kontaktní formulář

    Odebírejte newsletter a zůstaňte v obraze